Yksityisyyden suoja

Muovilami Oy on sitoutunut suojaamaan verkkopalvelunsa käyttäjien yksityisyyttä. Henkilötietojen käsittelyssä toimimme näiden ehtojen ja Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Muovilami Oy haluaa kehittää verkkosivujaan entistä käyttäjäystävällisemmiksi keräämällä yleisluontoisia tilastoja, jotka kertovat esimerkiksi sivustolla käytetyn ajan. Tietoja ei voida yhdistää tiettyyn palvelun käyttäjään. 

Mikäli verkkosivujen käyttäjä lähettää Muovilami Oy:lle yhteydenottopyynnön, uutiskirjeen tilauksen tai muun viestin, antaa hän samalla suostumuksensa sille, että Muovilami Oy voi käyttää ja tallentaa ilmoitettuja tietoja. Henkilötietolain 19 §:n mukaisesti tietoja voidaan lisäksi käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei kävijä ole kieltänyt tietojensa käyttämistä suoramarkkinointiin. Henkilötietoja ei kuitenkaan ensisijaisesti käytetä suoramarkkinointiin, vaan niitä käsitellään sivustoillamme tarjottuun palveluun tai toimintaan liittyvään tarkoitukseen, kuten esimerkiksi vastataksemme kävijän yhteydenottopyyntöön. Käyttäjä voi kuitenkin aina perua suostumuksensa ilmoittamalla siitä Muovilami Oy:lle. Mikäli käyttäjä on tilannut noin neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen, antaa hän luvan tallentaa nimensä ja sähköpostiosoitteensa ulkopuolisen viestintäpalvelujen tarjoajan tietojärjestelmään. Käyttäjä voi kuitenkin perua uutiskirjeen helposti ja milloin tahansa Suomen lain edellyttämällä tavalla.

Tietojen käsittelyssä voidaan käyttää teknisistä syistä kolmansia osapuolia, joille tietoja voidaan luovuttaa käsiteltäväksi näille osapuolille Muovilamin Oy:n lukuun. Kolmansien osapuolten tulee sitoutua pitämään käsiteltävät tiedot salassa. Muu tietojen käyttö edellyttää käyttäjän nimenomaista suostumusta tai mikäli laki niin vaatii. Muovilami Oy on suorittanut tarvittavat toimenpiteet saavuttaakseen edellytetyn tietoturvatason. Emme kuitenkaan voi ottaa vastuuta tietojen mahdollisesta väärinkäytöstä tilanteessa, joka on seurausta tietomurrosta tai tietojen anastamisesta tiedonvälityksen aikana. 

Käyttäjillä on mahdollisuus tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä Muovilami Oy:n henkilökuntaan. Käyttäjä voi myös pyytää Muovilami Oy:tä muuttamaan/poistamaan henkilötiedot järjestelmästään, mikäli hän niin haluaa.

Muovilami Oy päivittää verkkosivujaan tietyin väliajoin ja myös tämä asiakirja saattaa muuttua vastaamaan kyseistä tilannetta. Muovilami Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä asiakirjaa. Pyydämme siis käyttäjiä tarkistamaan asiakirjaan tehdyt muutokset aika ajoin.

Copyright © 2013 Muovilami Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

 
 

lami_ymparisto.jpg